Home Email
HIŠA VIDA

Prva hiška nudi udobno namestitev za do 8 oseb. Hiša ima dve sobi in velik dnevni prostor s kuhinjo, stranišče in kopalnico. Odlikuje jo prijeten vrt, kjer se odvija življenje poleti. V hladnejšem delu leta si hiško ogrejete s pomočjo kamina.

       
 
       
 
       


HIŠA BENEČANKA

Večje hiše se drži manjša hiška, ki nudi namestitev do 6 osebam. Gre za lično urejen in svetel prostor z galerijo. V zgornjem delu so 4 ležišča (možnost dodatnih), v spodnjem delu pa je kuhinja, dnevna sobica in kopalnica.

       
 
       
 
       
 
   
 
 
 


STANOVANJE DANTE

V hiši, kjer živimo tudi lastniki, je na voljo apartma s kuhinjo, kopalnico in prijazno teraso s pogledom na vrt, ki si ga delimo skupaj z gosti. Vrt je v poletnih mesecih jedro dogajanja, saj nudi prijetno senco, prostor za igro in kotiček za piknik. V starem kamnitem koritu si operete zelenjavo iz vrta, medtem ko bodo otroci plezali po drevesih, iz ozadja pa se bo slišalo beketanje ovc s pašnika. Apartma ima lasten vhod in zagotavlja potrebno intimo. V apartmaju je zakonska postelja in pograd.

       
 
           
 
 


SOBE

V hiši ponujamo tudi tri sobe za krajše oddihe po sistemu B&B. Primerne so za tiste, ki imajo radi domačnost, saj je vstop v sobice skozi domačijo. Za večje družine ali skupine je možna tudi povezava sob z apartmajem. V sobicah je na voljo dodatnih 6 ležišč.

       
 


Hiške je mogoče najeti posamično ali skupaj, individualno se lahko pogovorimo tudi o dodatnih željah. Domačija Škvor in Robidišče predstavlja idealno izhodišče za družine, pohodnike, ljubitelje narave, ribiče, kolesarje in sploh za vse ljubitelje aktivnosti v naravi in tiste, ki cenijo tradicijo, kot tudi tiste, ki želijo samo sproščujoč dopust s knjigo v roki na ležalniku v senci orehove krošnje.

V stavbi je prostor za shrambo kolesa, oziroma za sušenje ribiških oblek ali druge opreme. Tam se nahajata pralni in sušilni stroj. Vsaka hiša ima lasten vhod, kuhinjo, kopalnico, ločen WC, DVD predvajalnik in televizijo. Posteljnina, odeje, brisače in detergenti za posodo so vključeni v ponudbo. Same postelje in žimnice so kakovostne. V središču Robidišča je domača gostilna – kmetija Cencič, kjer so na voljo lokalne specialitete, v bližini pa je tudi picerija. Pri lokalnih ponudnikih je mogoče kupiti ekološko pridelan sir in druge mlečne izdelke, med, jajca in zelenjavo.