Škvor Holiday Houses

Robidisce Weekly

Robidišče v Barceloni / We are in Barcelona…

Da bi bili na tekočem z najnovejšimi trendi v svetu turističnih ponudnikov nastanitev, smo se udeležili velikega srečanja v Barceloni, Vacation Rentals World Summit 2016. Soočenje ponudnikov v najvecjih mestih, na podeželju, v bolj in manj razvitih turističnih destinacijah s predstavniki booking.com, airbnb.com, rentivo.com… je bilo živahno in zanimivo.  Tehnologija nas vse malo prehiteva, sploh nas, na podeželju, a hkrati imamo ta trenutek bistveno manjše skrbi kot denimo Paola, ki oddaja luksuzno stanovanje s pogledom na Eiflov stolp v Parizu…

Da smo veliko naredili, vemo. Da smo na pravi poti, se je potrdilo. Da nove ideje uresničimo, pa nas motivira.

*****

To get to know the latest trends in vacation rentals industry we joined the Vacation Rentals World Summit 2016 in Barcelona. Rentals from all over the world, more and less developed regions, providers such as booking.com, airbnb.com… have had a chance to face each other and exchange opinions, experiences… Great experience with a clear goal, to provide a great service to our guests.
We found out we might lack behind with the technology, but we are on the right way. New ideas are there, so is the motivation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 18 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DutchFrenchGermanItalianSpanishEnglish