Home Email
DOMAČIJA ŠKVOR, ROBIDIŠČE

Sproščujoče počitnice med pašniki in s pogledom na Alpe v še neodkritem delu ene najlepših destinacij Evrope – med Posočjem in Beneško Slovenijo!

Na domačiji ponujamo različne namestitve v treh starih, nedavno obnovljenih in arhitekturno zaščitenih kamnitih hišah. Odlikujejo jih notranja prostornost, stilna notranja ureditev in zasebnost ter veliko prostora na vrtu. Vse to in odmaknjena lokacija samega naselja, naredijo počitnice drugačne in posebne.

Otroci se lahko varno igrajo na velikem vrtu, medtem ko starši pripravljajo dobrote na žaru. Posebnost naše domačije je tudi v tem, da si z našimi gosti delimo velik zelenjavni vrt, na katerem si lahko naberete vso sezonsko zelenjavo, ki je pridelana ljubeče in brez neljubih dodatkov. Nahranite kokoške in koze ter poizkusite domača jajčka in mleko! Radi vam tudi skuhamo naše tradicionalne jedi ali poizkusimo dobrote iz vaših krajev.

V neposredni bližini sta restavraciji, kjer ponujajo lokalno hrano. Čudovito izhodišče za raziskovanje doline Soče, Triglavskega narodnega parka in Beneške Slovenije. Večja mesta kot so Kobarid ali Čedad so vsega 15 minut vožnje stran. V neposredni okolici vasi manj zahtevne krožne poti za pohodnike in raziskovalce, ponašamo se tudi s čudovito najtoplejšo alpsko reko Nadižo. Idealno za tiste, ki cenite pristno spokojnost z dušo.

Student project 2013